Liu Jo

Избери магазин
  • Liu Jo

За магазина

Първият монобранд магазин на LIU JO отваря врати през 1998г. във Форте дей Марми, един от най-престижните курорти по бреговете на Италия. Това е първата къща на марката - място, където концепцията за лайфстайл на LIU JO е напълно изразена. Оттогава търговският подход се развива постоянно.

Основният принцип на търговската концепция на LIU JO е прост: чрез комбиниране на блясък и елегантност, околната среда, която е домакин на колекциите, трябва да отразява стила на марката и нейния италиански произход. Следователно, търговската среда е създадена с характерна интимна и елегантна атмосфера, която приканва клиентите да разгледат колекциите по един приятен и спокоен начин. Прости форми и богати материали. Изчистени линии и динамични графики. Блестящи повърхности и естествени камъни.

Ефективната мърчандайзинг структура е разработена с цел показване, привличане и съблазняване: отличителни панелни стени, съчетани с гъвкава структура, състояща се от рафтове и закачалки, маси и ниши. Точно като в най-удобните къщи, топла и мека светлина от лампи на тавана осветява търговската среда и създава специална атмосфера.

Сподели Имате въпрос?

Коментари

Добави коментар

Контакти

Bulgaria Mall, София

Адрес: Bulgaria Mall, бул. България 69, гр. София
Тел.: +359 894 590 389
E-mail: liujo.bgmall@globalbrands.bg
Работно време: понеделник - неделя 10:00ч - 21:00ч

вижте галерията вижте на картата

Paradise Center, София

Адрес: Paradise Center, бул. Черни връх 100, гр. София
Tел.: +359 877 291 222
Email: liujo.paradise@globalbrands.bg
Работно време: понеделник - неделя  10:00 ч. - 22:00 ч.

вижте галерията вижте на картата
Свързани новини Свободни позиции в магазина