Добре дошъл, HUGO BLUE!
Мислете в синьо, мечтайте в синьо, обичайте в синьo, изразете себе си в синьо. Влезте в необятния син свят на HUGO с най-новата модна линия на бранда - HUGO BLUE.
 
Като част от семейството на HUGO, новата линия на марката въвежда добре познатото лого на HUGO в синьо като мощна форма на себеизразяване. HUGO BLUE е символ на смел, свеж и млад стил.
Естетиката на линията на марката за мъже и жени е вдъхновена от уличната култура и включвa някои унисекс стилове. Денимът е в основата на колекцията и се допълва от теснки, ризи, връхни дрехи и аксесоари.
 
"В съответствие с новата посока на марката и подхода 24/7 непрекъснато разширяваме гамата си от предложения за ежедневни облекла. Въз основа на успешното освежаване на марката HUGO, за нас беше естествена стъпка напред да пуснем втора линия под марката HUGO. С новата линия се обръщаме към по-младото поколение потребители и реализираме пълния потенциал на марката. Искаме да вдъхновим нашите клиенти и сме уверени, че HUGO BLUE ще привлече нови почитатели на HUGO", каза Даниел Грийдер, главен изпълнителен директор на HUGO BOSS
 
Колекцията за сезон Полет-Лято'24 Ви очаква в магазини Fusion в Sofia Ring Mall, Serdika Center, Mall Plovdiv, както и в нашия онлайн магазин: www.globalbrandsstore.com.
 
Сподели
Свързани новини