Добре дошла на най-новата марка Blugirl в магазини Scandal!

Blugirl, винаги си себе си!

Blugirl е за тези, които търсят комбинация от женственост и очарование с нотка ирония. Бранда предлага неограничени възможности за разказване на истории, като Ви позволява да изразявате себе си свободно, с изтънченост и неповторима естетика. Blugirl съчетава елементи на блясък и остроумие, индивидуалност и осъзнатост, чувственост и съзнателност, така че да можете да направите впечатление във всяка ситуация.

Моделите на Blugirl са създадени, за да ви гарантират, че сте в най-добрата си форма в най-ценните си моменти, независимо дали става въпрос за парти или значимо събитие, или просто за обикновен ден, независимо дали искате да отпразнувате своята женственост по време на специална церемония или да се чувствате перфектно на среща по залез слънце. Непланирани спомени, които да запазите, от Вашия живот и стил, изживяващи мечтите и предаващи всеки път едно съвсем ново вие.

Blugirl символизира свободна, независима, съвременна женственост чрез марка, която представлява върховен ироничен блясък, засилвайки тези качества чрез уникалното използване на материали и изображения.

Колекция Пролет-Лято'24 може да откриете в магазини Scandal в Paradise Center и Serdika Center.

Сподели