Добре дошъл, MEXX!

За нас е удоволствие и щастие да Ви представим най-новата марка в семейството на Global Brands - MEXX с най-актуалните модели дамски обувки за сезон Есен-Зима 22/23.

 

Марката е създадена през 1986 г. от Ратан Чадха, който обединява своята мъжка марка Moustache с дамската Emanuelle, вземайки първата буква на всяка от тях и добавяйки две целувки xx: MEXX.  Двете марки символизират живота по един и същ начин и направят по-силно впечатление като едно цяло.

Крайната цел на Mexx е да популяризира небрежния, модерен начин на живот, който се състои в това да се забавляваме, да бъдем свободолюбиви, оптимистични, отворени и вдъхновяващи.

Колекциите на бранда са насочени към ежедневна мода за истинските хора, които живеят пълноценно и предпочитат да са истински, а не перфектни.

Повече от всякога е важно да бъдем с хората, които обичаме. Да се смеем и плачем заедно, да се прегръщаме и целуваме. Mexx поставя любовта към нашите скъпи хора над всичко останало.

Mexx се превърна в марка, която цени това да бъдем заедно с влюбените, приятелите и семейството.

 

Специалната селекция дамски модели обувки на бранда за новия сезон може да откриете в магазини Fusion и Scandal, както и в нашия онлайн магазин: www.globalbrandsstore.com.

Сподели
Свързани новини