Philipp Plein

Избери магазин
  • Philipp Plein
  • Philipp Plein

За магазина

По цял свят PHILIPP PLEIN е известна със своя съвременен и космполитен лукс. Магазините на марката са позиционирани ексклузивно на най-добрите локации, показвайки динамична концепция, която е огледална на емблематичния стил на PHILIPP PLEIN във всеки един детайл. Много често, магазините са реализирани в тясно сътрудничество с миланската архитектурна фирма Aquili Alberg. Всеки отделен декоративен детайл е внимателно избран, така че да се подчертае имиджа и креативността на марката.

Трансгресивен, екстремен, но винаги много завладяващ, магазинът допълва идеята за "Новия лукс", както дизайнера Philipp Plein го нарича. Дизайнът на магазинa примамва минувачите да влязат и да бъдат заобиколени от луксозна атмосфера, удоволствие и приятна възбуда на сетивата. Чистата и съществена естетиката на марката се изразява чрез комбинация от богати и отличителни материали, мат и гланц облицовки, както и контрасти на светлина и сянка. Шахматен камък от бяло и сиво се редува с огледални панели, които отразяват светлината и цветовете от прозореца и създават ослепителни визуални ефекти.

Друг изключителен визуален елемент е огромения стъклен полилей Мурано с безброй светлини, който може вече да бъде забелязан почти във всеки магазин PHILIPP PLEIN. Играейки ролята на обединяващ елемент за всчки магазини по цял свят е кристализирания със Сваровски елементи огромен череп. 

 

 

 

Сподели Имате въпрос?

Коментари

Добави коментар

Контакти

Philipp Plein

Адрес: ул. Съборна 4, гр. София
Тел.: +359 877 878 877
Email: sofia@plein.com
Работно време:
понеделник - петък 10:30ч - 20:00ч
събота  11:00ч - 19:00ч
неделя 11:00ч - 18:00ч 

вижте галерията вижте на картата
Свързани новини