Добре дошъл отново, Steve Madden!

За нас е огромно щастие да посрещнем отново в магазини Scandal, дамските модели обувки и чанти на Steve Madden

Марката е създадена през 1990 г. от едноименния дизайнер, следвайки модната си интуиция, в резултат на която се създават колекции, които са едновременно авангардни и лесно продаваеми. Насочвайки творческата си енергия към производството на разнообразни силуети и ярки стилове в своята фабрика в Куинс, мечтата му бързо се превръща в реалност и се ражда марката Steve Madden.

Считан за модния обувен магнат на 21-ви век, Мадън има вроден усет за това какво е актуално, какво следва, какво е вълнуващо и по-важното - как това ще се отрази на клиента. Вдъхновен от рокендрола, съчетан със сексапил и градски стил, Мадън създава обувки, които са иновативни, забавни, понякога диви и винаги елегантни.

Експертният опит на креативния дизайнер в прогнозирането на тенденциите го изстрелва на върха в неговата област. Разчитайки на инстинкта си, той превръща една реликва в явление, когато представя нова обувка на платформа при стартирането на компанията си. Вдъхновени от рок звездите от 70-те години, известните вече обувки на Мадън с дебела платформа се превръщат в един от най-големите му успехи за онова време и в отличителен белег на марката. С пръст върху пулса на попкултурата, Мадън казва: "Това, което ме вдъхновява, е това, което виждам да носят хората по улиците на света от Ню Йорк до Лондон и отвъд. Идеите и вдъхновението ми идват от движението по тротоара."

Сливането на стил и музика остава в основата на Мадън: "Музиката е в ДНК-то на това, което правя." Както при модата и дизайна, Стив има око и ухо за изгряващите таланти, което води до създаването на Steve Madden Music - интегрирана маркетингова платформа, която популяризира музикални изпълнители чрез множество медии, потребителски канали и изпълнения на живо. Като такъв той си е сътрудничил със звезди като Lady Gaga, Katy Perry, Ellie Goulding, Iggy Azalea, Santigold, Tove Lo, Jason Derulo, The Kills, Tori Kelly, Halsey, and Cardi B, всички по време на техния възход към славата. С продължаващия успех и постоянното разрастване на платформата Steve Madden Music, дизайнерът решава да разшири любовта си към музиката и през 2016 г. стартира 5Towns Records.

Що се отнася до филантропията, Стив Мадън продължава да толерира хората, които се нуждаят от втори шанс, като подкрепя различни организации в този жанр, а също така помага за насърчаването на млади предприемачи в цялата страна с новостартираната инициатива на компанията "Self Made".


Колекцията от дамски обувки и чанти за сезон Есен-Зима 22/23 може да откриете в магазини Scandal, както и в нашия онлайн магазин: www.globalbrandsstore.com 

Сподели
Свързани новини